Orar prelungit pentru încasarea taxelor și impozitelor, în Sectorul 6

de:
31 mart. 2014
2 Afișari
Orar prelungit pentru încasarea taxelor și impozitelor, în Sectorul 6

Pentru a evita aglomeraţia de la ghişeele de plăţi şi pentru reducerea timpului de aşteptare, DITL Sector 6 reaminteşte contribuabililor că pot efectua plăţi şi prin Sistemele electronice de plată a impozitelor:

– Infochioşcurile -amplasate în marile centre comerciale din sectorul 6, Plaza Romania, Cotroceni Parc, Selgros – Drumul Taberei, Cora – Lujerului, Carrefour Orhideea şi Militari, Metro şi Auchan. În afara acestora, şi la sediul DTIL Sector 6, din Drumul Taberei nr. 18 şi la Biroul Unic, din cadrul Primăriei Sectorului 6, funcţionează câte un infochioşc.

-„Punct de plată impozite, taxe 24/24″, unicul de acest gen în Europa care funcţionează 24/24 ore, inclusiv, sâmbăta, duminica şi de sărbătorile legale. Aici pot fi efectuate plăţi şi se pot obţine informaţii legate de sumele de plată; accesul în acest centru se face pe bază de CNP şi numai de către persoanele fizice înscrise în evidenţele fiscale, beneficiind de confidenţialitate. Prin acest sistem, cele mai multe plăţi au fost efectuate în afara programului de lucru al instituţiei.

– Plata impozitelor online – Ghişeul.ro reprezintă un sistem naţional electronic de plată on-line a taxelor şi impozitelor locale cu carduri bancare emise şi valabile în orice bancă din România, inclusiv cu carduri emise de băncile din străinătate. Totodată acesta este şi un sistem facil, eficient de plată şi de vizualizare prin internet, în sensul că economiseşte timpul cetăţeanului şi, mai mult, plăţile pot fi efectuate oriunde şi oricând.

Celor care rămân fideli plăţilor la ghişee, le reamintim că astăzi programul de lucru din centrele de încasare ale DITL Sector 6 (Orizont, Virtuţii şi Giuleşti) rămân deschise până la orele 18:00.

Cookies