ARHIVA B365

Orange, Vodafone şi Cosmote lansează iPhone 5S şi 5C în România. Prețuri

Prețuri: La Vodafone, iPhone 5S negru, alb și argintiu costă 269,01euro cu abonament nou red de 59 euro pe lună, iPhone 5C costă 169 euro.

La Orange sunt publicate tot prețurile la prelungirea abonamentului sau la abonament nou.

iPhone 5S şi iPhone 5C au ajuns, astăzi, oficial în România şi sunt comercializate de principalii operatori de telefonie mobilă de la noi. Orange, Vodafone şi Cosmote au anunţat pe 10 octombrie disponibilitatea celor două smartphone-uri Apple pe 25 octombrie, dar spre deosebire de anii trecuţi niciunul nu a anunţat organizarea unui eveniment de lansare, informează Capital.

Țările în care se lansează iPhone 5S și 5C, astăzi, sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macau, Malta, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Polonia, Portugalia, Reunion, România, Rusia, Slovacia, Slovenia, Coreea de Sud, Spania, Sedia, Elveția, Taiwan și Thailanda.

iPhone 5S are un design similar cu vechea generaţie. Noutăţile sunt cititorul de amprente integrat în butonul „Home”, care înlocuieşte tradiţionalul cod de securitate şi permite achiziţii din iTunes Store sau AppStore, procesorul A7, primul pe arhitectură de 64 de biţi şi camera foto care are un senzor optic cu 15% mai mare decât cel de pe iPhone 5.

iPhone 5C are o carcasă din policarbonat şi este disponibil în culorile: verde, albastru, galben, rosu şi alb. iPhone 5C are un procesor A6, cameră de 8 MP, sistem de operare iOS7 şi integrează până la 13 benzi LTE.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button