ARHIVA B365

Orange lansează 4G în 90 de oraşe şi 1.000 de localităţi pe 7 aprilie

Compania a anunțat, de asemenea, că a construit o reţea cu tehnologia 4G plus, care permite viteze de până la 300 Mbps, scrie zf.ro.

„Reţeaua noastră este deja pregătită pentru 4g plus. 4G plus agregă două benzi de frecvenţă pentru a oferi viteze de până la 300 Mbps. Este o viteză teoretică, pe care am atins-o şi noi în laborator şi care va fi disponibilă din 7 aprilie în nordul şi centrul Bucureştiului plus Braşov, Cluj Napoca, Timişoara, Iaşi şi Galaţi. De săptămâna viitoare clienţii pot testa în magazine acest serviciu, care va fi lansat comercial imediat ce pe piaţa din România vor fi disponibile disozitive compatibile. Suntem a noua ţară din lume care lansează această tehnologie, a doua din Europa de Est şi prima din România”, a declarat Ştefan Slavnicu, directorul tehnic al companiei.

Echipamentele pentru reţeaua 4G plus au fost furnizate de compania chineză Huawei, a adăugat directorul tehnic al Orange.

Pe de altă parte, Orange şi-a redesenat şi portofoliul de abonamente, care va fi mai simplu şi va include doar două categorii de abonamente de voce şi date, şi o alta dedicată serviciilor de internet, a declarat Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange.

Toate abonamentele din categoria „Panteră” vor include servicii 4G cu viteze de descărcare a datelor de 30 până la 60 Mbps, a adăugat Ducarroz.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button