Oracle mută 1000 de angajați în SkyTower, cea mai înaltă clădire din România

de:
24 feb. 2015
0 Afișari
Oracle mută 1000 de angajați în SkyTower, cea mai înaltă clădire din România

SkyTower Building a anunțat cel mai nou chiriaș, Oracle România, filiala locală a grupului american Oracle Corporation, una dintre cele mai mari companii IT din lume.

Tranzacția, consiliată de The Advisers/Knight Frank, este cea mai mare tranzacție imobiliară de acest gen de pe piața din România din 2015. Nivelul de ocupare al SkyTower Building ajunge acum la mai mult de 85%, potrivit unui comunicat de presă remis redacției.

Oracle se alătură unor companii ca Raiffeisen Bank, 1&1 Internet Development, Tinmar Ind, Amadeus, PeliFilip, Bomax Group, Symantec, Proiect București, reprezentând domenii diverse de activitate, de la industria bancară, până la IT&C, arhitectură sau sectorul energetic.

„Suntem încântați să urăm bun venit în clădire unui chiriaș de anvergură, precum Oracle România și suntem convinși că spațiul de bioruri pe care îl punem la dispoziție va corespunde tuturor cerințelor acestuia. SkyTower Building se concentrează în primul rând pe satisfacția clientului, principalul nostru scop fiind acela de a îmbunătăți cât mai mult experiența angajaților din cladire. De aceea, pe lângă calitatea premium a spațiului și a sistemului integrat de management al clădirii, SkyTower este și o locație prietenoasă pentru angajați. În acest sens, oferim un spațiu modular, ușor de amenajat, acces facil la mijloace de transport în comun sau locuri de parcare în subteran. În același timp, SkyTower oferă și numeroase programe care se adresează în special celor care lucrează în clădire, de la carduri de loialitate cu discounturi în numeroase magazine din zonă, până la evenimente speciale de entertainment sau dezvoltare personală”, spune Ruxandra Grinzeanu, Director Executiv SkyTower Building.

Sky Tower Building este cel mai înalt turn de birouri din România, o clădire premium cu spații clasa A+ și un punct de reper în peisajul urban din Bucureşti. De la construcția sa, SkyTower a devenit centrul de referință al zonei de business din nordul Capitalei. Spațiul destinat birourilor beneficiază de un sistem care asigură eficientizarea consumului de energie și o activare automată a luminilor şi a fluxului de aer, inclusiv pe coridoare și holuri. Fiecare birou dispune de lumină naturală și poate fi compartimentat în funcție de preferințele fiecărui chiriaș.

Cookies