GREEN CITY

ORA PĂMÂNTULUI 2014: Ministerul Afacerilor Externe stinge lumina, sâmbătă, cu ocazia Orei Pământului

ORA PĂMÂNTULUI 2014: În spiritul tradiţiei din ultimii ani, MAE va face astăzi, 29 martie 2014, gestul simbolic de stingere a luminilor în clădirile Centralei MAE şi ale misiunilor diplomatice, în intervalul orar 20.30 – 21.30 (ora locală). De asemenea, toţi angajaţii MAE sunt încurajaţi să facă acelaşi gest şi în locuinţele personale.

ORA PĂMÂNTULUI 2014: Ministerul Afacerilor Externe se alătură astfel organizaţiilor, instituţiilor, companiilor şi persoanelor din întreaga lume care militează pentru campania de responsabilitate socială „Ora pământului”, derulată cu scopul de a atrage atenţia asupra schimbărilor climatice şi a necesităţii protejării mediului înconjurător, informează MAE, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

ORA PĂMÂNTULUI 2014: Gândită iniţial în Sydney, în 2007, ca o iniţiativă a autorităţilor locale, campania a devenit în foarte scurt timp un eveniment global anual.

ORA PĂMÂNTULUI 2014: La îndemnul WWF, organizația care a inițiat mișcarea Earth Hour în anul 2007, 6950 de oraşe din peste 152 de țări au stins lumina de Earth Hour în 2012, răspândind un mesaj puternic privind impactul negativ pe care viața noastră de zi cu zi îl are asupra planetei și asupra resurselor naturale.

ORA PĂMÂNTULUI 2014: În 2014, susţinătorii Earth Hour sunt provocaţi sa facă MAI MULT – fiind îndemnaţi să-şi ia angajamentul de a-și schimba stilul de viață, pentru a-și reduce impactul negativ asupra planetei, se mai precizează în comunicatul citat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button