Ora Pământului 2013: Se stinge lumina pe 23 martie

de:
15 mart. 2013
0 Afișari
Ora Pământului 2013: Se stinge lumina pe 23 martie

„Ora Pământului 2013″ se desfăşoară sub sloganul „Schimbarea suntem noi!”, va fi marcată, începând cu ora 18.00, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, printr-o serie de activităţi.

Bucureştenii sunt invitaţi la un mini-concert de muzică simfonică susţinut la lumina lumânărilor şi a lampioanelor de formaţia Themis, urmat de un recital al fanfarei verzi şi de un show-culinar al finaliştilor Master Chef – D’Artagnan şi Dexter – împreună cu Dan Silviu Boerescu.

An de an, semnalul Campaniei a fost dat de instituţiile de cultură cu o istorie impresionantă – Opera Naţională București şi Filarmonica „George Enescu”.

„Dacă nu poţi renunţa complet, opreşte măcar luminile care nu-ţi afectează activitatea! Scoate din priză toate echipamentele electronice pe care nu le foloseşti şi care se află în stand-by! Poate fi vorba despre monitoare, imprimante, televizoare, încărcătoare de telefon, cuptoare cu microunde, prăjitoare de pâine, filtre de cafea sau aparate de radio. Echipamentele aflate în stand-by consumă cel puţin 10% din energie/locuinţă”, este îndemnul organizatorilor postat pe site-ul orapamantului.ro, citat de digi24.ro. 

Cookies