ARHIVA B365

Ora de vară 2019. Cum se schimbă mersul trenurilor pe 31 martie

Ora de vară 2019.  CFR Călători va trece la ora oficială de vară în activitatea de transport feroviar începând de duminică, 31 martie. Astfel ora 03:00 va deveni ora 04:00. Călătorii trebuie să știe că trecerea la ora de vară nu va modifica mersul trenurilor în vigoare. Circulația se va efectua conform orarului din mersul trenurilor.

Trenurile de călători aflate în circulație după ora 03:00, care devine ora 04:00 în noaptea de 30-31 martie, își vor continua mersul până la stația de destinație, iar în cazul în care orele de plecare ale acestor trenuri se suprapun cu orele normale de plecare în intervalul orar 04:00 – 05:00, trenurile vor pleca în ordinea rangului.

Ora de vară 2019.  
În țările vecine, trecerea la ora de vară se face în aceeași zi de duminică, 31 martie. Astfel, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula după graficele din mersul de tren în vigoare.

Ora de vară 2019.  Pasagerii trebuie să se asigure că au bilet de călătorie înainte de urca în tren pentru a evita taxarea suplimentară în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Mai mult decât atât, călătorii trebuie să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro pentru a verifica mersul trenurilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button