ARHIVA B365

Multinaţionale de renume îi caută pe cei mai buni 300 de tineri cu potențial din România

Opt multinaționale caută cei mai buni 300 de tineri cu potențial din România. Top Talents se adreseaza studentilor in ani terminali de facultate, masteranzilor, doctoranzilor si proaspat absolventilor remarcabili (care au rezultate academice remarcabile sau implicare in activitati extracurriculare/organizatii studentesti ori experienta internationala).

Top Talents Romanaia cuprinde conferinte pe teme de leadership si dezvoltare, studii de caz, workshop-uri, zone de interactiune cu angajatorii, prezentari de oportunitati de cariera precum programe de internship, trainee si management trainee.

Pana in prezent, aproximativ 12 000 de tineri au aplicat pentru Top Talents Romania, dintre care aproximativ 1600 au participat la eveniment.

„Pentru a ajunge in finala evenimentului, candidatii trec printr-un proces complex de selectie care consta in evaluarea CV-ului, a unui formular de aplicare si sustinerea unui set de teste online. In functie de punctajul obtinut, cei mai buni 1000 de tineri intra in a doua etapa de selectie care consta in evaluarea prin intermediul testelor Cut-E, care sondeaza abilitati numerice si logice. In final, cei mai buni 300 de candidati sunt invitati la cele doua zile de eveniment”, spune Salomeea Florea, Project Manager, Top Talents Romania.

Top Talents Romania este un eveniment de cariera care isi propune sa identifice cei mai buni 300 de tineri cu potential din Romania. Aflat la cea de-a 7-a editie, anul acesta, evenimentul se va desfasura in perioada 15 – 16 mai, la Hotel Caro din Bucuresti.

sursa: realitatea.net


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button