17 curse aeriene anulate. Trenurile au întârzieri de 100 de minute

de:
02 dec. 2010
1 Afișari
17 curse aeriene anulate. Trenurile au întârzieri de 100 de minute

Vremea nefavorabilă a dus la anularea a 17 curse pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Trei  zboruri care ar fi trebuit să plece de Aeroportul Henri Coandă au fost anulate. Este vorba despre cursele de  Munchen, Praga şi Helsinki. La sosiri situaţia stă mult mai rău pentru că toate cursele care ar fi trebuit să decoleze din ţară nu vor ajunge la Bucureşti. Este vorba de cursele care ar fi trebuit să vină de la Cluj, Suceava sau Baia Mare.  Zeci de oameni încă asteaptă pe aeroport de aseară pentru a vedea când le vor fi reprogramate cursele.

Noaptea trecută au ajuns doar patru curse de la Roma, Varşovia, Viena şi Budapesta. Dupa ora 12 noaptea au fost reprogramate cinci curse.  Nici cursele de la Madrid, Damasc şi Tel Aviv, Munchen nu au ajuns în Capitală.

E mai bine pe Aeroportul Baneasa, unde plecările sunt potrivit calendarului însă cu întârziere de până la o oră şi jumătate. Cursa care ar fi trebuit să ajungă la Roma va avea o întârziere de 30 de minute.  Şi la sosiri sunt întârzieri. Cursa de la Londra are întârziere de 50 de minute, iar cea de la Madrid va avea o oră şi jumătate.

Majoritatea trenurilor au întârzieri. Cea mai mare întârziere, de aproape două ore, a avut-o un tren care venea de la Botoşani. Trenurile care vin de la Iaşi şi Satu Mare au întârzieri de 100 de minute.

Un tren care a plecat noaptea trecută de la Iaşi trebuia să ajungă aseară la 21.00 la Bucureşti a a avut o întârziere de opt ore.

Şi trenul care a plecat de la Bucureşti la Bicaz a stat blocat în câmp în frig mai multe ore, iar unui călător i s-a făcut rău.

Cookies