Opt angajați de la un depozit de combustibil din Ilfov, printre care și un agent de pază, cercetați pentru furt. Patru dintre ei, prinși în flagrant, cu 220 litri de motorină

09 apr. 2024
1982 afișări
Opt angajați de la un depozit de combustibil din Ilfov, printre care și un agent de pază, cercetați pentru furt. Patru dintre ei, prinși în flagrant, cu 220 litri de motorină
Opt angajați de la un depozit de combustibil din Ilfov, printre care și un agent de pază, cercetați pentru furt. Patru dintre ei, prinși în flagrant, cu 220 litri de motorină. Sursa foto: Poliția Română

Opt angajați ai unui depozit de combustibil sunt cercetați pentru furt. Patru dintre ei au fost prinși în flagrant, având asupra lor 220 de litri de motorină.

Polițiștii și procurorii au efectuat percheziții în municipiul București și în județele Ilfov și Giurgiu.

Printre persoanele prinse în flagrant de polițiști se afla și un agent de pază

Opt persoane care lucrau la un depozit de combustibil din Ilfov sunt cercetate pentru furt, patru dintre acestea fiind prinse în flagrant, luni, cu 220 de litri de motorină. Printre persoanele prinse în flagrant se afla și un agent de pază.

Potrivit news.ro, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi București, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au documentat activitatea infracțională a 8 persoane, angajate ale unui depozit de combustibil, care, în perioada februarie – martie 2024, ar fi săvârșit infracțiunea de furt calificat.

Tot luni, 8 aprilie 2024, cu sprijinul poliţiştilor Direcţiei de Poliţie Transporturi, Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti, precum şi inspectoratelor de jandarmi judeţene Giurgiu şi Ilfov, au fost puse în aplicare 8 mandate de percheziţie domiciliară, emise de Judecătoria Cornetu, în judeţele Giurgiu şi Ilfov, precum şi în municipiul Bucureşti.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost descoperiți și ridicați aproximativ 400 de litri de combustibil. Cercetările vor continua, mai precizează sursa citată.

Polițiștii au transmis că a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor 8 persoane în cauză, care au fost duse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Te-ar putea interesa și:

Cookies