Oprescu vrea să vorbească cu prietena lui: Am nevoie de cineva să aibă grijă de mine

de:
04 dec. 2015
3 Afișari
Oprescu vrea să vorbească cu prietena lui: Am nevoie de cineva să aibă grijă de mine

Curtea de Apel Bucureşti a judecat, vineri, contestaţia formulată de Sorin Oprescu, după ce Tribunalul Capitalei i-a respins, în 23 noiembrie, cererea de ridicare a interdicţiei de a lua legătura cu prietena sa, Adriana Nica, martor în dosarul în care primarul suspendat al Capitalei este acuzat de luare de mită.

Instanţa a amânat până în 11 decembrie pronunţarea deciziei în cazul cererii lui Oprescu, scrie Mediafax. 

Sorin Oprescu a spus, la ieşirea din sala de judecată, că a formulat solicitarea pentru că are nevoie ca cineva să aibă grijă de el.

„În situaţia asta, vă daţi seama, ca să mă duc să cumpăr o pâine, trebuie să cer voie. (…) Este mai complex, e şi din nevoia de a avea pe cineva”, a spus Oprescu, la plecarea de la Curtea de Apel Bucureşti.

Sorin Oprescu a fost externat, luni, de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, unde a fost operat la plămâni. Primarul suspendat al Capitalei este în continuare în arest la domiciliu, dar până pe 10 decembrie poate merge la spital fără să meargă să anunţe la Poliţie.

În 20 noiembrie, Sorin Oprescu şi Bogdan Popa, fost şef al Administraţiei Cimitirelor, au fost trimişi în judecată, de procurorii DNA. Popa este acuzat că ar fi constituit un grup infracţional care a urmărit luarea de mită, din sume provenite din bugetul Primăriei Capitalei, pe care, din 2013, l-ar fi condus primarul Sorin Oprescu.

Cookies