Oprescu: Terminăm podul de la Mihai Bravu, stau călare pe constructor

de:
04 oct. 2012
0 Afișari
Oprescu: Terminăm podul de la Mihai Bravu, stau călare pe constructor

„Vorbiţi de podul de la Mihai Bravu. Că de aia a stat un an şi jumătate domnul constructor – de mai rămânea puţin şi-i trăgeam pumni în cap – pentru simplul motiv că, dedesubt, toate reţelele alea în concepţia primului proiect erau de aiurea. Şi a trebuit să trec prin Consiliu – alt SF – să pot să fac toate actele necesare pentru ca să pot să continui podul şi mă apuc să îl continui. Deci o să-l termine, ce să mai discutăm, că stau călare pe el, că cred că i-am isterizat pe toţi locuitorii”, a declarat Oprescu, citat de Mediafax.

Lucrările la pasajul suprateran au început în 17 ianuarie 2011. Primăria Municipiului Bucureşti a atribuit contractul companiei Romstrade, controlată de omul de afaceri Nelu Iordache. Contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor a fost atribuit la începutul lunii decembrie 2011, potrivit unui anunţ al Primăriei. Proiectul a fost estimat iniţial la 99,4 milioane lei, fără TVA, iar autoritatea contractantă a primit trei oferte pentru realizarea lucrărilor. Proiectul a fost oprit de mai multe ori de la începutul anului 2011 şi până în prezent. 

Pasajul denivelat a fost prevăzut a fi realizat suprateran pe relaţia Şoseaua Mihai Bravu – artera propusă la limita estică a Parcului Tineretului, pentru închiderea inelului principal de circulaţie al municipiului Bucureşti, ca legătură directă dintre Şoseaua Mihai Bravu şi intersecţia Şoseaua Olteniţei cu Bulevardul Constantin Brâncoveanu.

Cookies