ARHIVA B365

Oprescu spune că are sprijinul USL pentru un nou buget la Capitală

Cei trei politicieni s-au văzut joi la prânz la cererea Primarului General, pentru a discuta problema bugetului Capitalei, votat de Consilierii Generali într-o formă mult diferită faţă de cea cerută de Oprescu, prin care se luau sume importante de la investiţii.

Dacă Victor Ponta a declarat că reprezentanţii USL în Consiliul general vor sprijini proiectele în folosul bucureştenilor, Crin Antonescu a declarat că a luat act de poziţia Primarului General, iar Uniunea se va reuni luni pentru a lua o decizie privind bugetul Capitalei.

Sorin Oprescu a declarat la încheierea întâlnirii că cei doi lideri l-au asigurat de sprijinul necesar votării unui nou buget, funcţional. De asemeni, primarul a declarat că Primăria riscă, în acest moment, să fie amendată pentru că nu are un buget funcţional pe 2011, având în vedere că se află în desfăşurare o inspecţie din partea Ministerului Finanţelor la instituţia patronată de el.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că la nivelul USL nu există deocamdată o decizie privind susţinerea lui Sorin Oprescu pentru un nou mandat de primar general, însă aceasta „nu este o ipoteză exclusă”.

„Nu avem încă o hotărâre. Vom căuta omul care să câştige Bucureştiul”, a mai spus Antonescu, după întâlnirea de joi cu Oprescu şi cu preşedintele PSD, Victor Ponta, care a avut loc la sediul municipalităţii bucureştene.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button