Oprescu pentru Cotroceni?

de:
17 dec. 2010
0 Afișari
Oprescu pentru Cotroceni?

De aceea, cea mai proastă mişcare pe care ar putea-o face ar fi să reintre în rândurile PSD-ului, aşa cum ar vrea Vanghelie, sau în alt partid. În momentul de faţă, având în vedere câte panglici are de tăiat în următorii doi ani, cu toate că meritele nu îi aparţin pentru toate, unele fiind proiecte începute de primarii Băsescu sau Videanu, s-ar putea ca al doilea mandat de primar să îi fie asigurat. Cu atât mai mult cu cât eventualii contracandidaţi ar avea petele apartanenţei al un partid sau altul.

În plus, joacă bine rolul de şef energic şi supărat, atunci când se strâmbă la drumari că nu au curăţat zăpada, transmis în direct de televiziuni. Că strâmbăturile sunt special pentru televizor, ne-am lămurit din înregistrarea care a ieşit iarna trecută din întâlnirea acestuia cu drumarii: „Ei vor sa vada ca ma rastesc la asfaltatori. Declansam gropaniada, se face liniste si ne vedem de treburile noastre” – spunea atunci edilul.

În orice caz, atitudinea asta place la electorat. Și nu m-ar mira ca peste patru ani să-l vedem pe Oprescu la Cotroceni.

Cookies