Oprescu pentru bucureşteni: Nu mai ieşiţi cu maşina, după ora 20:00

de:
25 ian. 2012
0 Afișari
Oprescu pentru bucureşteni: Nu mai ieşiţi cu maşina, după ora 20:00

Primarul a spus că, la acest moment, în Bucureşti au căzut 16 copaci, care au provocat pagube maşinilor sau au îngreunat circulaţia pe anumite străzi şi bulevarde. „În apropiere de Universitate sunt două incidente, e vorba despre un copac căzut la intersecţia dintre Regina Elisabeta şi Calea Victoriei şi despre mai multe cabluri electrice de troleibuze avariate, în apopiere de Casa Armatei. Lucrătorii din zonă aproape au remediat cele două probleme”, a explicat primarul.

Oprescu le-a cerut bucureştenilor să nu mai iasă din case, cu maşinile personale, după ora 20. „Important e ca mâine bucureştenii să-şi poată duce copiii la şcoală şi să poată ajunge la serviciu. Astfel, utilajele de deszăpezire trebuie lăsate să-şi facă treaba”, a mai spus primarul.

Edilul a mai precizat că, în acest moment, unităţile de Primiri Urgenţe ale spitalelor funcţionează normal, circulaţia către ele nu este îngreunată. De asemenea, 70 de persoane fără adăpost au fost adunate şi duse în centre speciale, unde pot mânca şi se pot încălzi, a mai precizat Oprescu.

Cookies