ARHIVA B365

Oprescu: Nu va fi niciun risc în progresul lucrărilor de infrastructură, după arestarea lui Dumitru

„Noi ne-am luat măsurile astfel încât să nu fie niciun fel de risc în ceea ce priveşte progresul lucrărilor de infrastructură, iar în cealaltă privinţă, justiţia este liberă, justiţia îşi spune cuvântul, dacă o fi sau nu o fi aşa cum s-a pornit. Noi ne-am luat măsurile noastre, tocmai pentru a putea merge înainte, cu responsabilităţi concrete pentru oamenii din Direcţie. El a fost unul dintre oamenii care a stat lângă noi până s-au terminat lucrările astea, şi cu sacrificii şi de timp şi de viaţă. În privinţa cealaltă, sigur că fiecare îşi asumă şi răspunde pentru faptele lui, dar hai să lăsăm justiţia să decidă „, a spus Sorin Oprescu, citat de Mediafax, întrebat fiind dacă va fi oprit sau întârziat vreunui obiectiv de infrastructură, după arestarea lui Mădălin Dumitru, fostul şef al Direcţiei Infrastructură.

Primarul general a precizat că o parte a lucrărilor de infrastructură finalizate în Bucureşti au progresat şi au fost posibile şi datorită lui Mădălin Dumitru.

CITEŞTE ŞI Mircea Băsescu, în celulă alături de fostul director de la Infrastructură din Primăria Capitalei 

Mădălin Dumitru, fostul şef al Direcţiei Infrastructură din Primăria Capitalei, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, joi, în urma unei decizii definitive a Curţii de Apel Bucureşti, el fiind acuzat de procurorii anticorupţie că cerea comisioane pentru contracte derulate de municipalitate. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button