Oprescu lasă gazonul de pe Naţional Arena fără instalaţie: Nu arunc banii pe prostii

de:
09 dec. 2011
0 afișări
Oprescu lasă gazonul de pe Naţional Arena fără instalaţie: Nu arunc banii pe prostii

Firma care întreţine iarba de pe National Arena susţine că gazonul de pe National Arena e suprautilizat, iar temperaturile scăzute şi durata redusă a luminii naturale din perioada următoare vor duce la o rezistenţă şi mai scăzută a lui la jocuri. În această situaţie gazonul are nevoie de un aparat de iluminare artificială. La mijlocul lunii noiembrie, primarul general, Sorin Oprescu, spunea că va închiria o asemenea instalaţie la un preţ de 3.000-3.500 euro pe lună, urmând ca noile cheltuieli să fie incluse în tariful pe care îl vor avea de achitat echipele care vor juca pe National Arena.

Vineri a revenit asupra declaraţiilor sale. Edilul-şef spune acum că renunţă la instalaţia pentru gazon. „Nu vreau. Nu arunc banii pe prostii”, a spus Oprescu.

Primarul general a spus în schimb că National Arena va trece printr-o nouă operaţiune de schimbare a gazonului. În februarie, stadionul va fi închis, şi se va monta un nou gazon pentru finala Europe League din mai 2012.

Gazonul de pe Arena Naţională a mai fost schimbat chiar după primul meci jucat pe noul stadion în septembrie în România şi Franţa.

Cookies