Oprescu: Noul Batman, de Christopher Nolan, se va filma la Bucureşti

de:
20 ian. 2011
0 Afișari
Oprescu: Noul Batman, de Christopher Nolan, se va filma la Bucureşti

„A fost o întâlnire la Primăria Capitalei, pe teme tehnice, la care eu am ajuns aproape de sfârşit. Ştiu doar că regizorul Christopher Nolan a lăsat o listă cu locuri din Capitală unde doreşte să filmeze pentru un viitor proiect, care va fi analizată de conducerea municipalităţii”, a declarat joi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, pentru Mediafax.

Realizatorii filmului au învedere cinci sau şase locaţii cu încărcătură istorică din Bucureşti pentru filmarea noii producţii, au declarat pentru B365.ro surse din Primăria Municipiului Bucureşti. Momentan, oficialii primăriei studiază cererea venită din partea echipei.

În rolurile principale ale filmului sunt distribuiţi Christian Bale (Batman) şi Anne Hathaway (Catwoman). Hathaway, care va fi gazda premiilor Oscar de anul acesta, va îmbrăca faimosul costum de Catwoman purtat anterior de Michelle Pfeiffer şi de Halle Berry.

Christopher Nolan, realizatorul celebrelor filme „Începutul/ Inception” şi „Cavalerul negru/ The Dark Knight”, a vizitat, la sfârşitul lui decembrie 2010, Salina Turda, unde ar putea să filmeze o serie de cadre pentru următorul său film din seria „Batman”, scrie Mediafax.

Anteriorul film Batman, The Dark Knight, a reprezentat un succes comercial uriaş, cu încasări de peste un miliard de dolari. De asemeni, a fost foarte apreciat de criticii de film, în special pentru prestaţia lui Heath Ledger, care l-a jucat pe Joker. Nolan a declarat că în următorul film nu va mai apărea personajul Joker.

Cookies