ARHIVA B365

Oprescu îl bate pe Patriarhul Daniel la încrederea bucureştenilor

56% dintre bucureştenii chestionaţi au declarat că au destul de multă sau foarte multă încredere în primarul general Sorin Oprescu, ceea ce îl poziţionează pe acesta pe locul doi în încrederea bucureştenilor, după Mugur Isărescu, cu 59%. După Sorin Oprescu se clasează Crin Antonescu, cu 43% din încrederea bucureştenilor, Patriarhul Daniel, cu 41 % şi Victor Ponta, cu 37%, arată sondajul realizat de Compania de Cercetare Sociologică şi Branding. Elena Udrea beneficiază doar de încrederea a 11% dintre bucureşteni, un scor mai mic decât cel înregistrat de Marian Vanghelie, Liviu Negoiţă, George Becali sau Cristian Poteraş.

58% dintre bucureşteni se declară, de altfel, destul de şi foarte mulţumiţi de activitatea Primarului General, iar 47% se declară mulţumiţi de activitatea primarului de sector.

În ce priveşte opţiunile politice ale bucureştenilor, USL ar câştiga o majoritate confortabilă în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, dacă alegerile ar avea loc duminica viitoare: 59% dintre respondenţi ar vota cu Uniunea Social Democrată, iar doar 21% cu PDL. Partidul Poporului ar câştiga şi el locuri în Consiliu, cu 9% din opţiunile de vot.

Principalele probleme cu care se confruntă Bucureştiul sunt, conform respondenţilor, mizeria, câinii vagabonzi şi lipsa locurilor de parcare.

Sondajul a fost efectuat pe un eşantion de 1.004 persoane, în perioada 10-13 iulie, prin telefon. Marja de eroare este de 3,2%.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button