ARHIVA B365

Oprescu ia pulsul în direct la meciurile din finala UEFA Europa League

Bucureştiul va găzdui UEFA Europa League 2012, motiv pentru care primarul general Sorin Oprescu se află, în aceste zile, la Dublin pentru a urmări desfăşurarea finalei Europa League alături de omologul său din oraşul gazdă, Gerry Breen, informează Primăria Bucureşti printr-un comunicat de presă.

Miercuri seară, edilul Capitalei va urmări partida de fotbal ce se va disputa între FC Porto şi SC Braga alături de Gerry Breen, Michel Platini – preşedintele UEFA şi alte oficialităţi.

Trofeul UEFA Europa League 2011 a fost înmânat primăriei oraşului Dublin în urmă cu aproape o lună, timp în care a fost expus în diverse locaţii din oraş, astfel încât locuitorii şi turiştii capitalei Irlandei să-l poată admira. Această tradiţie se va repeta şi anul viitor, când Bucureştiul va găzdui aceeaşi competiţie sportivă.

Șeful UEFA a fost prezent sâmbătă pe stadionul naţional „Lia Manoliu” unde primarul Oprescu a dat asigurări că îl va finaliza până pe data de 10 august 2010 când este programat să se desfăşoare meciul între echipa de fotbal a României şi cea a Argentinei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button