Gazonul de pe Arena Națională, schimbat din nou înainte de meciul cu Ungaria

de:
29 iul. 2013
0 Afișari
Gazonul de pe Arena Națională, schimbat din nou înainte de meciul cu Ungaria

Primarul General Sorin Oprescu a afirmat că gazonul de pe Arena Națională va fi refăcut înaintea meciului de fotbal România-Ungaria, ce va avea loc pe 6 septembrie. Edilul Capitalei a spus că încă nu se știe dacă gazonul va fi schimbat în totalitate sau doar pe bucăți, acest lucru urmând a fi decis abia după ce va fi inspectat de un „specialist”.

„Dacă o să îmi spună specialistul să-l schimb tot, o să-l schimb tot. Dacă nu, o să îl schimb…Dar eu cred cu tărie că nu o să mai fie nevoie, o să fie un teren care o să vă uimească, de plăcere. Ideea va fi că vor avea la dispoziție gazonul pe care dorim să joace și dorim să și câștigăm”, a spus Primarul General.

Gazonul de pe Arena Națională a fost schimbat de mai multe ori în ultima perioadă, cel mai recent în urmă cu o lună, înainte de finalizarea Cupei României. Refacerea gazonului a fost realizată atunci de ALPAB, direcția din cadrul Primăriei Capitalei care administrează și arena sportivă, după ce până acum s-a implicat și Federația Română de Fotbal în acest proces. De altfel, acesta a fost un subiect de controversă între Sorin Oprescu și Mircea Sandu, șeful FRF

Întrebat de ce gazonul de pe Arena Națională este schimbat în reptate rânduri și de ce se prezintă mai mereu într-o stare destul de proastă pentru jucători, Sorin Oprescu a răspuns că acest lucru se întâmplă „pentru că se joacă de două ori pe săptămână, iar în alte părți se joacă de două ori pe lună. 

De asemenea, edilul-șef al Capitalei a afirmat că prețul pentru schimbarea gazonului va fi suportat atât de municipalitate cât și de echipele de fotbal care utilizează terenul. „Am găsit niște posibilități ca să o plătim noi și încă alți o sută ca efortul financiar să fie mai mic”, a spus Primarul General.  

Meciul de fotbal dintre naționalele României și Ungariei se va desfășura la 6 septembrie, pe Arena Națională.

Cookies