Oprescu despre Chiliman şi Piedone: Se grăbesc la referendum, ca fetele la măritat

de:
26 feb. 2011
0 Afișari
Oprescu despre Chiliman şi Piedone: Se grăbesc la referendum, ca fetele la măritat

Sorin Oprescu a dat asigurări, sâmbătă, că va organiza un referendum privind Legea Capitalei, însă nu atât de repede precum doresc şefii organizaţiilor locale ale PNL şi PC, Andrei Chiliman şi Cristian Popescu Piedone.

„Nu se poate să fie mâine sau poimâine pentru că e nevoie de timp ca lumea să priceapă despre ce este vorba, să explicăm populaţiei ce cerem de la ei prin votul ăsta. Dacă omul nu ştie despre ce este vorba, nu vine. Ăia se grăbesc ca fata la măritat. Sigur că îl facem, dar după Paşte”, a precizat Sorin Oprescu.

Andrei Chiliman şi Cristian Piedone au anunţat că vor demara pe 7 martie campania de strângere de semnături pentru susţinerea referendumului local pe tema organizării administrative a Capitalei. Cei doi lideri, Andrei Chiliman şi Cristian Popescu Piedone îl acuză pe edilul Capitalei că a promis declanşarea referendumului “mai la vară” şi îl avertizează că “vremea miştourilor ieftine a trecut”. Primarul general mai este acuzat de pasivitate complice faţă de tentativa Elenei Udrea de a pune mâna pe toţi banii publici ai Bucureştiului.

Cookies