ARHIVA B365

Oprescu: Dacă nu se va vota un nou buget vom rămâne fără bani pentru salarii

„Mă voi întâlni vineri cu şefii de grup din Consiliul General şi voi vedea la ce soluţie au ajuns. Dacă vor dori să rămână status quo-ul, peste câteva zile când va trebuie să achităm salariile angajaţilor nu vom mai avea cu ce. În acest moment avem doar soluţia repetării votului”, a declarat primarul general.

Sorin Oprescu le-a trimis, miercuri, liderilor partidelor reprezentate în Consiliul General al Municipiului Bucureşti o scrisoare prin care cere sprijin în favoarea unui „vot înţelept” pentru bugetul Capitalei.

Într-o altă scrisoare, adresată prefectului Mihai Atănăsoaei, primarul general face şi o schiţă a ceea ce se va întâmpla dacă bugetul agreat de el nu va trece. Oprescu îi răspunde lui Atănăsoaei, care acuzase Primăria că i-a trimis, pentru avizul de legalitate, altă formă a bugetului decât cea votată în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, plină de greşeli de dactilografiere sau de fond, arătând că Primăria are lucrări în derulare pe care nu mai avea cu ce le plătească, precum Centrul Istoric,, „Penetraţie Splaiul Independenţei Ciurel Autostrada Bucureşti Piteşti” sau Bulevardul Uranus.

Oprescu atrage atenţia şi că, prin amendamentele aduse de consilierii generali, Primăria rămâne fără bani alocaţi pentru servicii de bază ca deratizarea sau dezinsecţia, fără a fi precizate însă, de către cei care au tăiat banii, soluţii alternative.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button