Oprescu a plecat în China, în căutare de investitori

de:
01 mart. 2011
0 Afișari
Oprescu a plecat în China, în căutare de investitori

În perioada 2-6 martie, primarul va avea o serie de întâlniri pentru stabilirea unor colaborări concrete la Beijing şi la Shanghai. Vizita oficială are ca scop găsirea de soluţii pentru finalizarea tuturor proiectelor municipalităţii aflate în derulare, anunţă reprezentanţii Primăriei Capitalei.

În ultima perioadă, edilul-şef a avut mai multe întâlniri cu reprezentanţi ai unor mari companii chineze venite la Bucureşti şi interesate să investească în proiectele de infrastructură din Capitală, iniţiate de Primăria Capitalei, mai spun reprezentanţii Primăriei Capitalei.

Unul din principalele proiecte de infrastructură luate în discuţie este autostrada suspendată. Proiectul primarului general se află deocamdată în stadiul de elaborare a studiilor de fezabilitate şi a Planului Urbanistic Zonal. Studiile pentru primele patru tronsoane ale lucrării, cuprinse între Colentina şi Podul Constanţa, ar urma să fie gata în 3-4 luni.

Vizita lui Oprescu în China, efectuată la invitaţia omologului sau, Guo Jinlong, face parte din procesul de implementare a prevederilor acordului de înfrăţire semnat în 2005 între Bucureşti şi Beijing.

Cookies