Oprescu a participat, luni, la deschiderea anului școlar

de:
15 sept. 2014
0 Afișari
Oprescu a participat, luni, la deschiderea anului școlar

Sorin Oprescu le-a urat success copiilor in noul an scolar si i-a asigurat, atat pe profesori, cat si pe elevi, că primăria susține infrastructura scolara.

Primarul a declarat ca programul demarat de Primăria Capitalei si Banca Europeana pentru Investitii este in curs de finalizare, urmand ca ulterior eforturile municipalitatii sa se concentreze catre gradinite si centre sportive.

„In ceea ce priveste interventia Municipalitatii, sunt bucuros ca parintii pot fi linistiti in privinta conditiilor pe care le oferim copiilor in 98 dintre cele 100 de scoli de care ne-am ocupat. Astfel, odata terminat acest program, ne indreptam catre construirea de gradinite, dar si de centre de sport situate in cartiere. Scopul este acela de a le lasa deschise si vara, pentru a le putea folosi intreaga comunitate, bineinteles in conditii civilizate. In ceea ce priveste cabinetele medicale, incercam sa gasim o modalitatea optima pentru a putea asigura asistenta medicala 24 de ore din 24, ma refer la medic si asistenta pentru situatiile de urgenta”, a spus primarul general.

Cookies