ARHIVA B365

Operatorul low-cost Ryanair va introduce noi zboruri Bucureşti-Atena, din 2016

Compania aeriană Ryanair introduce zboruri de la Bucureşti la Atena din 27 martie 2016, cu frecvenţă zilnică, informează economica.net.

În orarul de vară, Ryanair va opera de a Bucureşti zboruri pe nouă rute în total şi estimează că va transporta 1,2 de pasageri milioane de pasageri pe an din/spre București. 

O simulare în sistemele online de rezervare ale Tarom, Aegean Airlines şi Ryanair arată care sunt tarifele. Dacă este să luăm cele mai mici tarife, pentru perioada 4-10 aprilie, spre exemplu, un bilet la Tarom costă 122 de euro de persoană, care are o ofertă promoţională în prezent, la Aegean Airlines costă 99 de euro, iar la Ryanair costă 64 de euro. Totuşi, dacă adăugăm un bagaj de cală, atât la Ryanair, cât şi la Aegean Airlines, preţul biletului creşte: 134 de euro la Ryanair şi 177 de euro la Aegean Airlines. 

Ryanair a început operarea zborurilor de pe aeroportul din Bucureşti în luna aprilie a anului trecut, când a lansat zborurile spre Dublin şi Londra. De atunci, compania şi-a extins reţeaua cu noi destinaţii: Bruxelles, Madrid, Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa şi Roma Ciampino. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button