ARHIVA B365

Operatorul Bursei din Londra caută angajați în București. Ce cuprinde pachetul SALARIAL

„Căutăm oameni curioși din punct de vedere intelectual, interesați de imaginea mai largă a modului în care industria tehnologică evoluează, gata să pună întrebări dificile și să se ocupe de scenarii complicate. Maximizăm potențialul fiecărui angajat prin dezvoltarea personală, printr-o gamă largă de instrumente de învățare, atât formale, cât și informale. Noi credem în remunerarea cu salarii competitive și o serie de beneficii atractive, cum ar fi:

• Pensia suplimentară pentru Pilonul 3

• 25 de zile de vacanță pe an

• Asigurare medicală privată

• Politica de asigurare de viață a grupului

• Tichete de masă”, este mesajul companiei.

La acest moment sunt disponibile posturi de Senior și Junior System Administrator, Web Software Developer, Senior Database Administrator. Business Services Ltd (BSL), companie din cadrul London Stock Exchange Group, pentru care vor lucra, furnizează pentru restul grupului servicii de date, tehnologie și corporate support.

În urmă cu mai multe luni, Ilan Laufer, atunci ministru pentru Mediul de Afaceri, lăsa să se înțeleagă că „Bursa din Londra se mută la București”, informație eronată și preluată ca atare în spațiul public. Centrul LSEG va avea biroul de la București în zona de centru-vest a capitalei, lângă Universitatea Politehnică. Noul centru, care va crea 200 de noi posturi, va fi complementar operațiunilor BSL din Columbia și Sri Lanka, unde lucrează 480 de persoane.

Sursa: profit.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button