Operațiuni pregătite în avans la Pasajul Doamna Ghica: Nu va mai fi necesară blocarea circulației pe strada principală

23 nov. 2022
2919 Afișari
Operațiuni pregătite în avans la Pasajul Doamna Ghica: Nu va mai fi necesară blocarea circulației pe strada principală

Cu trei tronsoane de tablier, din segmentul 2, urcate pe poziție la Pasajul Doamna Ghica, operațiune începută sâmbătă, 19 noiembrie, primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță că lucrările de montare a acestuia continuă, fără însă a mai fi necesară devierea circulației.

”Continuă montajul tablierului metalic aferent Pasajului Doamna Ghica. Sâmbătă și duminică au fost ridicate pe poziție elementele aferente tronsonului C3 și s-au montat alte piese parte din tronsonul C1.”, spune acesta.

Marți, 22 noiembrie, a fost ridicată prima jumătate din tronsonul C2, urmând ca zilele următoare tablierul să fie întregit pe o nouă porțiune.

”Pentru accelerarea lucrărilor s-au pregătit în avans operațiunile pentru săptămâna în curs astfel încât să nu mai fie necesară blocarea circulației pe strada Doamna Ghica.”, comunică Nicușor Dan.

Operațiunea de montare a tablierului din segmentul 2 necesită devierea traficului din intersecție, impusă deja din 11 noiembrie.

Circulația a fost blocată în weekendul trecut, sâmbătă și duminică, pe ambele sensuri pe pe str. Doamna Ghica, segmentul de drum cuprins între Șos Colentina și Bd. Lacul Tei, și apoi cu intermitențe luni și marți, între diferite intervale orare.

Conform graficului de execuție în luna februarie tablierul va fi montat integral, anunța primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu, administrație care cofinanțează lucrările la pasaj.

Din februarie 2023 vor începe lucrările la carosabil, iluminat, sistem de canalizare.

”Pasajul Doamna Ghica va fi circulabil anul viitor.”, preciza Radu Mihaiu.

Îți mai recomandăm și:

Cookies