„Operațiunea de micșorat un trotuar din Timpuri Noi” și un scenariu previzibil: la final, se recomandă mersul în șir indian

23 iun. 2024
11084 afișări
"Operațiunea de micșorat un trotuar din Timpuri Noi" și un scenariu previzibil: la final, se recomandă mersul în șir indian | Sursa foto: Reddit

O operațiune de micșorare a trotuarului are loc în București, în zona Timpuri Noi. Internauții se amuză pe seama situației.

Operațiunea de micșorat trotuar

Într-un colțișor de București o operațiune extrem de importantă trebuie dusă la capăt. Este vorba despre micșorarea trotuarului, undeva în zona Timpuri Noi. Nu se cunosc motivele, dar e mare tărăboi în acel loc.

Un utilizator Reddit ar fi observat situația. Acesta a pozat și a publicat în comunitatea „r/fuckcarsRomania”. În imagine se vede cum la un capăt trotuarul are o suprafață destul de generoasă, apoi se micșorează ca prin minune. Astfel, în ceva timp (nu este cunoscută durata operațiunii) spațiul destinat pietonilor va fi înjumătățit.

Utilizatorul Reddit a scris pe rețeaua de socializare:

Segmentul nou de trotuar era la fel ca cel care se întinde până la acel stâlp de lemn. În zona Timpuri Noi.

Mai în glumă, mai în serios, internauții își dau cu părerea despre situație în secțiunea de comentarii. Iată câteva dintre acestea:

  • „Urmărește hidranții, poate face niște parcări peste ei”
  • „Sigur micșorează pentru a face loc numărului imens de bicicliști din Sector”
  • „Face operațiunea asta de micșorare a trotuarelor și mutarea lor în spațiul verde al blocurilor”
  • „Se merge doar în șir indian”

Vezi postarea de pe Reddit AICI.

Pietonii nu au loc pe un totuar din Sectorul 2

Este vorba despre un trotuar din Sectorul 2, la intersecția străzilor Vornicul Ioniță cu Serghei Vasilievici Rahmaninov. Trotuarul, deja îngust, este mărginit de stâlpișori anti parcare, iar pe colț se află un stâlp de electricitate (care stă între stâlpișori ca mama între copii) de care fizic nu poți trece fără să o iei pe șosea.

Cel care a fotografiat scena și care a postat-o pe grupul de Facebook „Ești din Sectorul 2” a trecut pe acolo și ziua și noaptea, ca să se convingă că nu ai cum să mergi pe acolo indiferent de ora din zi sau din noapte.

Vezi articolul întreg AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies