FIT CITY

Operaţiune dramatică de salvare pe A2

Pe Autostrada Soarelui Bucureşti – Constanţa (A2) un camion încărcat cu fier vechi a intrat într-un tir care se afla în faţa sa pe aceeaşi bandă. Coliziunea s-a produs, vineri, în jurul orei 13.30. Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs pentru că şoferul rănit grav în accident nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de automobilul din faţa lui, informează Realitatea TV. La impactul cu camionul din faţă, cabina camionului plin cu fier vechi a fost distrusă, iar şoferul a rămas prizonier în propria cabină. Celălalt conducător auto s-a ales cu câteva răni uşoare. El susţine că voia să întoarcă la km 35 să ajungă în Bucureşti, iar şoferul din spate, care circula cu viteză, a intrat în remorca sa.

Echipajele de descarcerare fac eforturi să îl scoată pe bărbat din fiarele distorsionate. Șoferul este conştient şi chiar încearcă să îi ajute pe pompieri să continue operaţiunea de descarcerare. Pompierii au tăiat volanul autoturismului pentru a-i scoate picioarele şoferului şi pentru a-l ajuta apoi să iasă dintre fiarele contorsionate.

Un elicopter SMURD a fost trimis la faţa locului. Elicopterul SMURD a fost parcat pe Autostrada Soarelui, foarte aproape de locul accidentului pentru a-l prelua pe şoferul rănit. Până în acest moment nu se ştie dacă mai sunt alte victime.

Potrivit anchetatorilor, operaţiunea de salvare nu va mai dura foarte mult.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button