Operațiune de lichidare ca de film cu mafioți, cu asasini de la București care l-au scos din joc definitiv pe John Englezu, interlop internațional

08 dec. 2022
954 Afișari
Operațiune de lichidare ca de film cu mafioți, cu asasini de la București care l-au scos din joc definitiv pe John Englezu, interlop internațional
Operațiune de lichidare ca de film cu mafioți, cu asasini de la București care l-au scos din joc definitiv pe John Englezu, interlop internațional | Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Interlopul din Constanța, John Englezu, a fost ucis în data de 5 decembrie 2022, în timp ce se afla în Malta. Cel care l-a omorât este un membru al clanului Chira din București.

Interlopul John Englezu, omorât de membrii unui clan din București

În cursul săptămânii trecute interlopul John Englezu a plecat de la București către Malta cu scopul de a recupera o sumă de bani.

Acesta a mers însoțit de trei persoane, parte din clanul Chira. Aflați în Malta, John Englezu a avut o ceartă cu membrii clanului, conform Știrileprotv.ro.

În urma conflictului, unul dintre membri clanului Chira l-a înjunghiat pe interlopul constănțean în vârstă de 44 de ani. Ucigașul i-a înfipt un cuțit direct în inimă lui John Englezu, care a murit la două ore după incident.

Autoritățile din Malta i-au reținut pe cei trei indivizi parte din clanul Chira. Unul dintre aceștia se află în spital la momentul de față.

În ceea ce îi privește pe ceilalți doi, aceștia au fost prezentați miercuri seară în fața judecătorilor, după cum informează publicația Malta Today.

Bărbatul avea mai multe condamnări pe numele său

John Englezu a fost implicat în două jafuri ce au avut loc în Londra în anul 2008. Unul dintre aceste furturi s-a soldat cu moartea unui bărbat ce fusese desfigurat de către interlop.

Pentru infracțiunile comise, acesta a fost condamnat la închisoare de către autoritățile britanice. Cu toate astea, a reușit să fugă din Anglia și a revenit în România.

Aceasta nu a fost singura condamnare primită de John Englezu. Individul a fost judecat în anul 2013, în România, pentru tentativă de omor, iar instanța l-a condamnat pe acesta la trei ani de închisoare. El a fost eliberat din arest pentru bună purtare.

Tot în 2013, autoritățile britanice au emis un mandat internațional de arest pe numele interlopului, însă nu au reușit să obțină extrădarea sa. Chiar și în aceste condiții, el a primit o condamnare la închisoare pe viață în Anglia.

Interlopul a fost arestat din nou în anul 2015. De această dată bărbatul a fost condamnat pentru furtul a 100.000 de euro. Banii au fost sustrași din casa unui bărbat pe care interlopul l-a și torturat.

Cookies