Operaţia lui Cornel Dinu a reuşit. Inima i-a fost oprită timp de 60-80 de minute

de:
13 aug. 2011
0 Afișari
Operaţia lui Cornel Dinu a reuşit. Inima i-a fost oprită timp de 60-80 de minute

Brădişteanu a spus că intervenţia chirurgicală a fost într-adevăr dificilă, aşa cum se şi aştepta echipa medicală, însă intervenţia a decurs bine, doctorul precizând că speră ca evoluţia pacientului să fie normală. Şerban Brădişteanu a spus că, în opinia sa, Cornel Dinu nu va mai avea nevoie de o altă intervenţie, însă mai multe detalii despre starea sa de sănătate vor putea fi anunţate după câteva ore. Medicul a precizat că Dinu îşi va relua activitatea normală după această intervenţie. El a mai spus că speră ca evoluţia acestuia să fie normală.

„Domnul Dinu este stabil şi urmează o perioadă de reechilibrare până la trezirea completă. S-au făcut atâtea by-pass-uri câte au trebuit. Au fost extinse zonele care au necesitat intervenţie. Cordul său a fost oprit 60-80 de minute. Surprizele au fost în prima perioadă, înainte de începerea operaţiei, când cordul era extrem de slăbit, şi a durat până l-am reechilibrat.” a spus Brădişteanu.

Vineri, Dinu a fost supus unei intervenţii de by-pass coronarian, medicul Şerban Brădişteanu precizând înainte de a intra în sala de operaţii că „vor fi multiple by-pass-uri”.

Operaţia de by-pass coronarian este o intervenţie de revascularizare folosită pentru a îmbunătăţi fluxul sanguin al inimii la pacienţii cu afecţiuni severe ale arterelor coronariene.

În 19 iulie, administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a făcut miocardic acut, fiindu-i montat un stent.

Cookies