Opera Națională București amână evenimentul „Societarii Operei”. Acesta urma să aibă loc în data de 9 octombrie

04 oct. 2021
29 Afișari
Opera Națională București amână evenimentul „Societarii Operei”. Acesta urma să aibă loc în data de 9 octombrie
Opera Națională București amână evenimentul „Societarii Operei”. Acesta urma să aibă loc în data de 9 octombrie. Sursă foto: Facebook/ Opera Națională București

Opera Națională București a decis să amâne evenimentul „Societarii Operei” din data de 9 octombrie 2021. Motivul? Rata extrem de crescută a incidenței COVID-19 din Capitală.

Opera Națională București amână evenimentul „Societarii Operei”. Acesta urma să aibă loc în data de 9 octombrie. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții instituției, luni, 4 octombrie, într-o postare pe pagina de Facebook.

Opera Națională București amână evenimentul „Societarii Operei”

Evenimentul „Societarii Operei” urma să aibă loc în data de 9 octombrie 2021, dar din cauza ratei de infectare COVID-19 extrem de crescută, Opera Națională București a decis să amâne evenimentul.

Luni, 4 octombrie 2021, Bucureștiul a înregistrat o rată de infectare de 9,64 la mia de locuitori. După ce duminică, rata de infectare din Capitală a fost de 8,98 la mia de locuitori.

Opera Națională București transmite că își dorește ca publicul să nu fie expus. De aceea, evenimentul a fost amânat pentru ca persoanele care se încadrează în categoria de risc, să fie protejate.

Evenimentul „Societarii Operei” este dedicat personalităților marcante care au făcut istoria primei scene lirice a României, iar această seară dedicată stelelor operei se va amâna până la o dată ulterioară la care instituția poate avea o predictibilitate mai mare.

Cum vă puteți recupera banii pentru bilete

Opera Națională București spune și cum vă puteți recupera banii pentru biletele achiziționate:

Biletele la evenimentul „Societarii Operei” pot fi returnate la casa de bilete până la sfârșitul anului 2021 sau pot fi transformate în vouchere.

Recomandăm și: Urmează stația de metrou „Opera Română”. Noul nume pentru „Eroilor 2” până la finalul anului

În ceea ce privește biletele cumpărate online, spectatorii trebuie să trimită o cerere în care să menționeze că doresc returnarea banilor, la adresa de mail bilete@operanb.ro.

Opera Națională București mulțumește publicului pentru înțelegere. De asemenea, instituția transmite că își așteaptă publicul la următoarele spectacole și evenimente din cadrul Stagiunii „Opera 100”.

De asemenea, începând cu data de 3 octombrie 2021, instituția are noi reguli de participare la spectacole. Acestea pot fi consultate online, pe site-ul instituției, AICI.

Cookies