DE ÎNCERCATTIMP LIBER

Opera Comică pentru Copii. În 8 ore începe Târgul „Poveste de Crăciun”

Opera Comică pentru Copii (OCC) vine cu vești bune. Iată, a venit și data de 20 noiembrie și mai sunt doar opt ore până la începerea Târgului Poveste de Crăciun în mediul online.

Opera Comică pentru Copii a pregătit multe, multe surprize, despre care vei afla chiar acum: ateliere creative realizate în direct cu Spiridușii Moșului, jocuri de iarnă pentru seri geroase, jocuri și jucării de sezon și concursuri zilnice!

Activități pentru copii

Atelierul de Diorame – Este un atelier inedit pentru că acum poți avea un sat românesc autentic chiar la tine în casă! Drăgălașele căsuțe de poveste care alcătuiesc dioramele specifice Crăciunului îți vor garanta titlul de arhitect priceput în familia ta, iar spiridușii vor fi alături de tine pe toată durata construcției acestor miniaturi superbe.

Atelierul de Coronițe de Crăciun – Coroniţa de Crăciun este unul dintre cele mai îndrăgite obiecte decorative specifice sărbătorilor de iarnă. Acum este și foarte uşor de confecţionat, iar spiridușii te vor sfătui la fiecare pas.

Atelierul de Brăduți de Fetru – La acest atelier vei avea ocazia să-ți creezi tu propriul brăduț iar  Moș Crăciun sigur va fi, cu siguranță, impresionat!

Atelierul de Oameni de Zăpadă – În acest atelier, vei confecționa cel mai frumos om de zăpadă chiar la tine acasă.

Atelierul de Origami și Quilling – Prin origami îți poți confecționa propriul fulg de zăpadă, care nu se va topi. Cei mai pricepuți spiriduși te învață să creezi tot felul de jucării folosind doar hârtie.

Atelierul de Decorațiuni de Brad – Anul acesta îți poți decora bradul cu globuri unice, create chiar de tine.

Atelierul de Miniastronomi – Dacă ești fascinat de stele, planete și alte OZN-uri, vino la Atelierul de Miniastronomi, unde vei confecționa tot felul de jucării spațiale.

Atelierul de Păpuși – Cele mai îndrăgite jucării sunt cele pe care ți le faci chiar tu. Cu puțină imaginație și multă atenție la indicațiile spiridușilor, vei avea o păpușă care abia așteaptă să se joace cu tine.

Pentru a afla primul informațiile, abonează-te cu adresa de e-mail pe site-ul evenimentului. Așteptăm cu nerăbdare surprizele lor și vom reveni cu mai multe informații imediat după deschidere.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button