DE VĂZUTTIMP LIBER

Opera Comică pentru Copii ajunge în Afi Palace Cotroceni

Opera Comică pentru Copii (OCC) ajunge la standul din Afi Hub Proedus, un spațiu de cetățenie activă care reunește toți actorii educaționali, accesul este gratuit.

De luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 20:00, elevii, părinții și profesorii pot participa la: workshop-uri, training-uri, sesiuni de formare, dezbateri, concursuri de cultură generală, la activități multimedia, expoziții interactive, expoziția despre corpul uman sau la experimentele chimice din cadrul laboratorului de științe.
În acest weekend, 13-14 februarie, puteţi să priviţi copiii talentați coordonați cu multă pasiune de profesorii care ţin ore deschise la Atelierul Micul Artist.

Program:

  • Sâmbătă, 13 februarie, orele 12:00 – 14:00 – Atelier de Cor
  • Duminică, 14 februarie, 12:00 – 14:00 – Atelier de scriere creativă.

Musicalul ,,Erus și Valea Iubirii” și baletul ,,Pinocchio” dublate și SOLD OUT

La finalul acestei săptămâni (12-14 februarie 2021), Opera Comică pentru Copii își reîncepe activitatea cu forțe proaspete la sediul de pe Calea Giulești 16. Pe site-ul oficial al instituției (www.operacomica.ro) este anunțat programul până la în luna mai. Bineînțeles, la cererea publicului se vor adăuga reprezentații în plus, așa cum a fost și în cazul musicalului ,,Erus și Valea Iubirii” după Alec Blenche. Inițial OCC a anunțat doar patru reprezentații în două weekenduri, în prezent sunt programate opt reprezentații. În cazul baletului ,,Pinocchio”, programat pentru ultimul weekend din februarie, reprezentațiile programate inițial s-au dublat. Ceea ce demonstrează cu tărie că publicul a simțit lipsa spectacolelor, a momentelor magice și unice pe care scena le transmite. Spectacolele se vor desfășura la o capacitate de 30% din Sala Mare, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță, se vor respecta toate măsurile de siguranță necesare în această perioadă delicată.

,,Erus și Valea Iubirii” în aplicația #OperaCopiilor 

De asemenea, dacă nu ai reușit să îți achiziționezi bilete la mult așteptatul spectacol ,,Erus și Valea Iubirii”, OCC îl va difuza duminica aceasta, 14 februarie, în aplicația Opera Copiilor: app.operacomica.ro și va fi disponibil gratuit 24 de ore.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button