Opera Carmen 3D

de:
29 mart. 2011
1 Afișari
Opera Carmen 3D

Cu: Christine Rice, Bryan Hymel, Aris Argiris, Maija Kovalevska, Dawid Kimberg, Nicolas Courjal, Elena Xanthoudakis

Regia: Julian Napier

Scenariu: dupa opera „Carmen” de Georges Bizet

Gen: Muzical, Drama, Romantic

Rating: A.P.-12

Producator: RealD, Royal Opera House

Website: Site oficial

Durata: 170 min

Cea mai populara opera a tuturor timpurilor, Carmen de Georges Bizet, va fi lansata in spectaculosul format 3D, numai la Hollywood Multiplex! Din 5 martie 2011.
O co-productie RealD si Royal Opera House din Londra, CARMEN 3D promite sa-si poarte spectatorii intr-o calatorie magica, pe covorul fermecat al unei povesti pline de iubire cu tote ingredientele ei: pasiune, gelozie, tradare.

CARMEN 3D este un film uluitor, presarat cu cateva dintre cele mai iubite melodii ale tuturor timpurilor, cantate de cei mai faimosi artisti ai lumii. Este asadar un eveniment dedicat in aceeasi masura iubitorilor de opera cat si celor care vin pentru prima oara la o astfel de serata.

Opera Carmen de Bizet prezinta mult indragita poveste a vulcanicei Carmen, o tanara tiganca superba a carei iubire este pe cat de efemera, pe atat de pasionala si care are un efect devastator asupra barbatilor care o intalnesc. Brigadierul Don Jose insusi se indragosteste iremediabil atunci cand o vede pe Carmen pentru prima oara, iar gelozia ii va anihila complet simturile pana la crima atunci cand tanara il paraseste pentru un alt barbat.

In aceasta productie rascolitoare si plina de viata, realizata de Francesca Zambello, filmata atat de frumos in format 3D de catre Julian Napier, Sevilla se ridica maiestuoasa printre randurile de soldati, multimea de sateni, tigani, toreadori si femei superbe. Aceasta productie spectaculoasa aduce pe scena si pe marele ecran in acelasi timp, o distributie deosebit de talentata, o poveste captivanta si nu in ultimul rand muzica plina de energie si pasiune a lui Bizet.

Cookies