Opening Party @ The Silver Church Club

de:
30 aug. 2011
0 Afișari
Opening Party @ The Silver Church Club

The Silver Church Club te invită să participi la „OPENING PARTY„, eveniment care marchează redeschiderea oficială a clubului şi a unei noi stagiuni de evenimente 2011 – 2012.

Dorind să continuăm tradiţia anilor trecuţi, The Silver Church Club se redeschide cu un party extraordinar al cărui element principal este dresscode-ul pe care l-am avut şi la evenimentul cu acelaşi nume de acum un an. Costumează-te cât mai original posibil, pentru că ai libertatea alegerii stilului vestimentar conform următorului dresscode: GLAMOUR, UNIFORMS, CARNIVAL, FETISH, FANCYDRESS

Astfel, fie că sunteţi adeptul stilului Glamour, plin de strălucire sau preferaţi un stil plin de nonconformism al vestimentaţiei Fetish, la The Silver Church Club petrecerea nopţii aparţine celor care ştiu să se distreze cu stil. Îngerii vin însoţiţi de demoni, iar privirile de sub măşti sunt rugate să ascundă secretele.

În noaptea de 2 spre 3 septembrie 2011, începând cu ora 22.00, în The Silver Church Club este intrare liberă pentru toţi cei ce ne vor fi alături de-a lungul acestei stagiuni viitoare.

Cookies