Onţanu, campion la construcţia de grădiniţe noi în Bucureşti

de:
03 mai 2012
1 Afișari
Onţanu, campion la construcţia de grădiniţe noi în Bucureşti

La nivelul Capitalei există un deficit îngrijorător al locurilor pentru copii în grădiniţe. Ca urmare, situaţiile în care părinţii aleargă de la o grădiniţă la alta pentru a-şi înscrie copiii sunt tot mai numeroase. Sunt întâlnite inclusiv cazuri în care copiii sunt înscrişi pe liste de aşteptare chiar şi cu un an înainte ca micuţii să împlinească vârsta necesară, tocmai pentru a prinde un loc în gradiniţe.

Primăria administrată de Neculai Onţanu a derulat un program de construire a unor noi grădiniţe, iar între 2008-2012 au fost inaugurate 18 grădiniţe noi care dispun de nu mai puţin de 2.450 de locuri.

În paralel cu programul de construcţie de noi grădiniţe, administraţia aflată în subordinea primarului Neculai Onţanu a investit masiv şi în dotarea şi amenajarea vechilor unităţi pentru ca toţi micuţii să poată beneficia de cele mai moderne dotări, iar copiii să îşi desfăşoare activităţile într-un mediu plăcut.

Primarul Onţanu s-a declarat mulţumit de noile grădiniţe construite, însă a punctat că eforturile administraţiei locale ale Sectorului 2 nu se vor opri aici.

„Vrem să finalizăm 25 de creşe şi grădiniţe noi în sectorul 2”, a declarat Neculai Onţanu, cu referire la planurile de mărire a numărului de locuri în unităţile de învăţământ preşcolar.

Cookies