Onţanu a verificat stocurile de material antiderapant. Cum se va face deszăpezirea în Sectorul 2

de:
25 nov. 2013
0 Afișari
Onţanu a verificat stocurile de material antiderapant. Cum se va face deszăpezirea în Sectorul 2

Cu această ocazie, edilul Sectorului 2 a fost informat despre faptul că există în depozitele societăţii 4100 de tone de clorură de sodiu şi 1000 de tone de clorură de calciu lichidă care sunt vor fi împrăştiate pe toate arterele de circulaţie.

De asemenea, având în vedere previziunile meteorologilor care anunţă scăderea temperaturii în perioada următoare, încă de luni, 25 noiembrie 2013, din cursul serii, utilajele specializate de împrăştiere a materialul antiderapant se vor poziţiona în cele 7 zone de rampe şi pante din sectorul 2 fiind pregătite să împrăştie clorură de calciu solidă care să prevină formarea poleiului.

Cele 7 zone unde se va interveni pentru prevenirea poleiului sunt următoarele:

· Podul de la Pipera,

· Podul de la Complexul Europa,

· Podul de pe Şoseaua Fundeni,

· Pasajul de la Bucur Obor,

· Pasajul de la Piaţa Eudoxiu Hurmuzache,

· Pasajul de la Doamna Ghica,

· Zona de intrare în Capitală de pe Şoseaua Pantelimon.

Cum arată utilajele de deszăpezire care vor acţiona în această iarnă, în Sectorul 2, în VIDEO, mai jos:

În data de 13 noiembrie 2013, primarul Onţanu a dispus de asemenea măsurile suplimentare pentru asigurarea condiţiilor optime de curăţare rapidă a străzilor în caz de ninsoare. 

Utilajele de deszăpezire vor interveni după următorul grafic:

· Urgenţa I – străzile pe care se află spitale, policlinici, grădiniţe, şcoli, licee, centre de plasament, cămine de bătrâni, fabrici de pâine şi lapte, unităţi de pompieri, staţii de salvare, pieţe agroalimentare, garaje şi depouri RATB, artere principale pe care circulă mijloacele de transport în comun, arterele de conexiune şi cele de penetraţie.

Pe lângă îndepărtarea zăpezii cu ajutorul utilajelor, în anumite porţiuni este necesară folosirea forţei umane, după cum urmează: eliberarea căilor pietonale, refugii şi staţii RATB, treceri pietonale, poduri de gheaţă.

· Urgenţa II – restul arterelor rutiere din Sectorul 2 pe care nu circulă mijloacele de transport în comun. Detalii, aici. 

 

Cookies