OneDay te trimite la concertul Handsome Furs&Hot Casandra, de vineri din Club Control

de:
08 dec. 2011
0 Afișari
OneDay te trimite la concertul Handsome Furs&Hot Casandra, de vineri din Club Control

„Cum se numeste albumul semnat Handsome Furs pe care si-l promoveaza canadienii saptamana aceasta in Bucuresti si in Cluj?” Raspunde la comentariile acestei postari, pana vineri, 9 decembrie, ora 15.00 si poti castiga o invitatie dubla pentru concertul din Control Club. Castigatorul, care va fi tras la sorti, va fi anuntat pe www.b365.ro

Vineri, 9 decembrie, dupa ora 22, electrizantul, antrenantul si, nu in ultimul rand, atragatorul duo electro-pop Handsome Furs se reintoarce la Bucuresti pentru inca un concert in Club Control, prezentat de Burn Studios. In deschidere, noua senzatie power-pop autohtona: Hot Casandra [live with band].

Dupa ce a strabatut lumea in lung si in lat, popularul cuplu de artisti canadieni Handsome Furs va include iarasi Romania in turneul de promovare a noului album, Sound Kapital, sustinand un concert la Bucuresti, in Club Control, pe 9 decembrie, si unul la Cluj-Napoca, in Boiler Club, pe 10 decembrie.

A fost un an plin pentru “Blanurile Chipese” – cum singuri se prezinta pe pagina lor de internet, handsomefurs.com – au lansat un nou album de succes, Sound Kapital, la prestigioasa casa de discuri Sub Pop, au facut furori cu videoclipul piesei What About Us, au concertat intensiv si s-au facut din nou remarcati pentru look-ul lor original, fiind nominalizati la categoria “Cel mai sexy artist” la premiile CBC Radio 3.

Handsome Furs present themselves as a genuine, ready-for-the-floor synth-pop band rather than a frazzled rock act that happens to use synthesizers – Pitchfork

handsomefurs.com

Handsome Furs – Serve the People (video)

In deschiderea show-ului Handsome Furs de la Bucuresti, nu ratati ocazia de a vedea performance-ul Hot Casandra, live, with band. Noul proiect electro / power-pop al lui Paul Ballo (Trouble Is, Go To Berlin, Kumm, The Amsterdams) a ciulit deja multe urechi cu hit-ul Larissa si are la activ un EP, Early Nightmares, disponibil digital.

soundcloud.com/Hot-Casandra

Hot Casandra – Larissa (video)

Biletele la concert, in valoare de 20 lei, se vor achizitiona la intrarea in Club Control (Academiei, 19), in seara evenimentului.

Facebook event

Promo video

Concertul Handsome Furs este organizat de Club Control si OneDay si prezentat de Burn Studios. Parteneri media: Radio Guerrilla, b365.ro, Music Channel, Playboy, Sapte Seri, VICE, Zile si nopti, Shopping Report, ShoppingNews.ro Metropotam, Feeder, 220.ro, IQads, Zoom, iConcert, Hypestreet,  Transfer.ro, Kaputt.ro, Orasul Meu.

http://control-club.ro/

http://www.facebook.com/clubcontrol

Cookies