Omul de afaceri croat împuşcat în Băneasa este tratat la o clinică privată din Germania

de:
24 nov. 2013
0 Afișari
Omul de afaceri croat împuşcat în Băneasa este tratat la o clinică privată din Germania

Bărbatul care a fost împuşcat vineri seară, când ieşea de la firma unde lucrează, de pe Bulevardul Aerogării, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost operat, el având plăgi împuşcate la nivelul coapsei drepte, în abdomen şi torace. Ulterior, familia a optat să fie tratat la o clinică privată din Germania, el având această posibilitate prin asigurarea de sănătate de care beneficiază, a declarat Radu Gavriş, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă la Poliţia Capitalei.

Acesta a mai precizat că cetăţeanul croat are legături de afaceri cu mai multe ţări, în timp ce directorul adjunct al Poliţiei Capitalei Marius Mihai Voicu a spus că, în acest caz, nu este exclus să fie vorba de criminalitate importată.

Cetăţeanul croat este căsătorit cu o româncă şi are doi copii mici, au declarat pentru MEDIAFAX surse din rândul anchetatorilor.

El are afaceri cu fier vechi în România, sediul firmei sale aflându-se pe Bulevardul Aerogării. Totodată, el are o maşină înmatriculată în Bosnia-Herţegovina. Sursele citate au mai precizat că ar fi existat şi mai mulţi martori ai incidentului, mai multe persoane susţinând că au auzit focurile de armă, în timp ce una a spus că l-a şi văzut pe atacator care ar avea o înălţime de 1,75 metri şi purta şapcă.

Victima a intrat vineri, în jurul orei 20.15, într-o benzinărie de pe Bulevardul Aerogării şi a spus că are o rană la spate, angajaţii benzinăriei sunând la 112.

Cookies