ȘTIRI

Omu’ de la Zoo / Zookeeper

Griffin Keyes (Kevin James) este un tip grasut si amabil, care lucreaza ca ingrijitor la o gradina zoologica. Inconjurat de animale exotice, acesta isi dedica tot timpul lor, iar animalele il iubesc foarte mult.

Pentru ca iubita lui refuza sa se casatoreasca cu el datorita slujbei sale, Griffin decide ca este momentul sa faca o schimbare de cariera pentru a o convinge ca el este alesul inimii ei si ca langa el are un viitor. Asa ca barbatul va renunta la actuala slujba, pentru a gasi o alta mai buna. Dar animalele din gradina zoologica i-au pregatit o supriza: ele vor rupe codul tacerii si vor incerca sa il convinga sa nu le paraseasca.

Socat de faptul ca animalele pot sa comunice cu el prin viu grai, ingrijitorul accepta sa invete ritualuri de imperechere din natura si trucuri pentru a cuceri o femeie. Astfel, maimuta capucin (vocea lui Adam Sandler), girafa (vocea lui Cher) si leul (vocea lui Sylvester Stallone) vor deveni indrumatorii tanarului spre a o cuceri pe Stephanie (Leslie Bibb), aleasa inimii sale.

Cu: Rosario Dawson, Kevin James, Leslie Bibb, Ken Jeong, Donnie Wahlberg, Joe Rogan, Nicholas Turturro

Regia: Frank Coraci


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button