OMG | Zona scenei principale de la SAGA, unde va cânta Nicki Minaj, se extinde cu 25.000 mp. Numărul biletelor a fost suplimentat, sunt așteptați peste 200.000 de festivalieri

27 iun. 2024
996 afișări
OMG | Zona scenei principale de la SAGA, unde va cânta Nicki Minaj, se extinde cu 25.000 mp. Numărul biletelor a fost suplimentat, sunt așteptați peste 200.000 de festivalieri
OMG | Zona scenei principale de la SAGA, unde va cânta Nicki Minaj, se extinde cu 25.000 mp. Numărul biletelor a fost suplimentat, sunt așteptați peste 200.000 de festivalieri | Sursa foto: SAGA Festival - Facebook

Organizatorii SAGA anunță că suprafața pe care va avea loc festivalul se extinde cu 25.000 de metri pătrați, mărind zona din jurul scenei principale și amenajând un nou spațiu pentru mâncare și băuturi. În plus, având în vedere extinderea spațiului, se suplimentează și numărul abonamentelor de acces general cu încă 30.000.

Zona scenei principale de la SAGA se extinde cu 25.000 mp

Extinderea zonei de Mainstage a venit în contextul în care fanii s-au arătat nerăbdători să o vadă pe Nicki Minaj, a declarat Allan Hardenberg, CEO Saga.

Dorința de a mări spațiul dedicat zonei de Mainstage a pornit de la feedback-ul fanilor SAGA festival, care s-au arătat foarte nerăbdători să o vadă live pe Nicki Minaj. Extinderea a fost o decizie firească în acest context, pentru că ne-am dorit ca toți festivalierii să se bucure de aceleași condiții, de aceeași experiență de neuitat, fără să le fie teamă că nu prind loc la scena principală, unde vor avea șansa să vadă artiști pentru prima dată în România.

Nicki Minaj, „regina muzicii rap”, este cap de afiș la SAGA 2024, venind pentru prima dată în România. Fanii s-au înghesuit din primele zile pentru a-și cumpăra bilete la festival, se arată într-un comunicat.

400 de oameni au contribuit la realizarea unuia dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzică din București. Pe terenul de la Romaero au fost descărcate aproape 50 de tiruri cu echipament, unde weekendul viitor se va ridica SAGA 2024.

Ediția de anul acesta promite să fie memorabilă, muzica răsunând lângă Aeroportul Băneasa în 300 de boxe, iar 1000 metri pătrați de LED-uri și 2000 de lumini inteligente vor contribui la atmosfera energizantă din cele trei zile de festival.

Încă 30.000 de bilete pentru SAGA 2024

Având în vedere extinderea spațiului, a fost suplimentat și numărul de bilete cu 30.000 de abonamente de acces general. Fanii pot alege din următoarele categorii de bilete:

  • Abonament 3-Day General Access pentru cei sub 21 de ani – 412 RON
  • Abonament 3-Day General Access pentru cei peste 21 de ani – 522 RON
  • Abonament 3-Day General Access Plus (acces la Rave Pit de la scena Techno) – 632 RON
  • Abonament 3-Day VIP (acces platformă oricare din cele 3 platforme VIP, dintre care 2 la Mainstage, și una la scena Spark, dar și acces Rave Pit la scena Techno) – 935 RON

Extins pe aproximativ 125.000 de metri pătrați, aproape cât 18 terenuri de fotbal, SAGA se alătură celor mai populare festivaluri mondiale precum Tomorrowland (Belgia), Coachella (California) sau Electric Daisy Carnival (Las Vegas).

Weekendul viitor sunt așteptați, în cadrul festivalului, un număr record de participanți: peste 200.000 de festivalieri.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies