OMG | Un bucureștean a fugit, la propriu, până la München, să vadă pe viu meciul România-Ucraina. 25 de zile a făcut Daniel din Floreasca până în Germania

17 iun. 2024
413 afișări
OMG | Un bucureștean a fugit, la propriu, până la München, să vadă pe viu meciul România-Ucraina. 25 de zile a făcut Daniel din Floreasca până în Germania
Sursa foto: Facebook / Daniel Horhogea

Când România merge la EURO, bucureșteanul Daniel Horhogea se pune să alerge kilometri. Mulți de tot, vreo 1.400. Anul ăsta a plecat din Capitală și a alergat tocmai până în Germania, la Munchen, unde țara noastră joacă astăzi cu Ucraina.

Daniel Horhogea, un bucureștean în vârstă de 40 de ani, a transformat calificarea României la Campionatul European de Fotbal din Germania într-o provocare: a alergat din nordul Capitalei până în Munchen, orașul unde „tricolorii” joacă astăzi, 17 iunie, împotriva Ucrainei. Daniel nu este la prima provocare de acest fel: prima dată a alergat din București în Paris, în 2016, la EURO 2016, potrivit News.ro.

Un bucureștean a alergat din Capitală în Munchen, ca să îi susțină pe „tricolori” la Europene

Bucureșteanul, fan al echipei Dinamo și angajat al academiei clubului, a plecat de la stadionul „Ștefan cel Mare” și a ajuns la Munich Fussball Arena din Munchen în 25 de zile, perioadă în care a alergat circa 1.400 de kilometri.

De-a lungul călătoriei, Daniel a spus că a fost încurajat și susținut de mai multe persoane din toate țările pe care le-a traversat.

„Ai nevoie de o doză de curaj ca să duci la bun sfârşit (n.r. o asemenea călătorie). S-ar putea să ai şi probleme, am avut şi eu glezne umflate, probleme cu tibia, dar astea sunt probleme medicale pe care le poţi întreţine cu un pic de kineto, masaj, nişte medicamente. Dar mental, în fiecare dimineaţă trebuie să te trezeşti şi să ai un plan. Eu n-am avut nimic structurat, a fost o necunoscută şi am avut parte de oameni faini.”

„Eu cred în aceşti băieţi. Am văzut dăruire”, spune Daniel despre echipa națională

Bucureșteanul a interacționat cu oameni care l-au găzduit, care l-au pus la masă, care l-au ajutat cu mașina când afară ploua torențial sau care i-au oferit cheia de la apartament ca să aibă unde să doarmă. Uneori, comunicarea era mai grea, deoarece nu toți cei care voiau să îl ajute pe Daniel știau și limba engleză.

Nu în ultimul rând, bărbatul a transmis și ce a învățat în urma călătoriei sale de 1.400 de kilometri.

„Cele 25 de zile de călătorie mi-au zis să nu am aşteptări. Îmi doresc doar ca jucătorii să lupte pentru Echipa Naţională. Fiecare generaţie are drumul ei şi dorinţa de a face ceva – eu cred în aceşti băieţi. Am văzut dăruire.”

CITEȘTE ȘI

Cookies