OMG | Ucraineanul „Catch me if you can” e în București. A chemat un taxi, a furat mașina și telefonul taximetristului, apoi a gonit pe bulevardele din oraș. Permis n-avea

23 apr. 2024
769 afișări
OMG | Ucraineanul
OMG | Ucraineanul "Catch me if you can" e în București. A chemat un taxi, a furat mașina și telefonul taximetristului, apoi a gonit pe bulevardele din oraș. Permis n-avea. Foto simbol: Unsplash/ Luke Stackpoole

Viața bate filmul, iar acest lucru l-a demonstrat ucraineanul „Catch me if you can” din București: Tânărul în vârstă de 23 de ani a chemat un taxi, iar atunci când șoferul îl ajuta cu bagajele, i-a furat mașina.

A condus fără permis și i-a furat și telefonul taximetristului, apoi a abandonat mașina pe o stradă din Sectorul 1.

Ucraineanul „Catch me if you can” e în București: a furat un taxi

Incidentul a avut loc la data de 12 februarie, în jurul orei 19:30, când tânărul din Ucraina a comandat un taxi pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din București.

În momentul în care taximetristul a ajuns la fața locului, a lăsat mașina pornită, ca să-l ajute pe tânărul în vârstă de 23 de ani cu bagajele.

Atunci, ucraineanul s-a urcat la volanul mașinii și a fugit, în condițiile în care acesta nu are permis de conducere.

După ce a condus pe mai multe străzi din Capitală, tânărul a decis să abandoneze mașina tot în Sectorul 1, dar înainte i-a furat și telefonul taximetristului.

Tânărul a fost depistat și reținut, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate

Ucraineanul „Catch me if you can” din București a fost găsit și reținut la data de 22 aprilie 2024. Poliția Capitalei anunță că sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unei mașini fără permis de conducere și furt calificat.

Probatoriul administrat a relevat faptul că, după comiterea faptei, bănuitul ar fi condus mașina sustrasă pe mai multe artere din Capitală, deși nu deține permis de conducere. Ulterior, ar fi abandonat-o pe o stradă din același sector, moment în care ar fi sustras un telefon mobil care se afla în autoturism, bun ce aparținea persoanei vătămate.

La data de 22 aprilie 2024, bănuitul a fost depistat și condus la audieri.
De asemenea, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, a transmis Poliția Capitalei.

Oamenii legii transmit că, în baza probatoriului administrat, tânărul din Ucraina a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat magistraților cu propunere legală.

Serviciul Furturi de Autovehicule continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt calificat.

Cookies