OMG, shaorma cu rugină?!? Dristor Kebap Colentina, închis temporar de ANPC. Inpectorii spun c-au găsit acolo tot felul de mizeriuțe

05 apr. 2023
707 Afișari
OMG, shaorma cu rugină?!? Dristor Kebap Colentina, închis temporar de ANPC. Inpectorii spun c-au găsit acolo tot felul de mizeriuțe
OMG, shaorma cu rugină?!? Dristor Kebap Colentina, închis temporar de ANPC. Inpectorii spun c-au găsit acolo tot felul de mizeriuțe. Sursa foto: Facebook - Mihai Culeafă

Dristor Kebap Colentina a fost închis temporar în urma unor controale desfășurate de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). În videoclipurile postate pe rețelele de socializare de Mihai Culeafă, se poate observa mizeria, rugina și grăsimea care au fost descoperite în bucătăria unității alimentare.

Mizerie, grăsime și rugină, printre neregulile găsite la Dristor Kebab Colentina de ANPC

În urmă cu ceva timp vă transmiteam că voi ajunge în cât mai multe dintre unitățile de alimentație publică pe care le frecventează mai ales cei ce sunt nevoiți să mănânce în fugă, a transmis Mihai Culeafă pe pagina de Facebook.

În videoclipurile postate pe contul de TikTok al acestuia, reprezentanții ANPC au descoperit, în bucătăria Dristor Kebap Colentina din București, un patent murdar pus alături de alte ustensile folosite pentru prepararea mâncării, dar și linguri de lemn deteriorate, care nu-și au locul în bucătăria unui restaurant.

@mihaiculeafaanpc #anpc #echipa #dristor #shaorma #kebab ♬ sunet original – MihaiCuleafa

De asemenea, au fost găsite și două oale de ciorbă care aveau consistențe diferite, cu un aspect bizar.

Pe marginile unei uși din cadrul unității a fost găsit mucegai, dar și mizerie, grăsime și rugină. În interiorul camerei frigorifice, existau ambalaje ale unor produse care erau refolosite în alte scopuri.

@mihaiculeafaanpc #control #misiuneatiktok #ciorba #Bucuresti ♬ sunet original – MihaiCuleafa

În urma acestui control, Dristor Kebap Colentina a fost închis de reprezentanții Autoritatății Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

ANPC a închis temporar locația. Sursa foto: Facebook - Mihai Culeafă
ANPC a închis temporar locația. Sursa foto: Facebook – Mihai Culeafă

Într-un alt videoclip postat de Mihai Culeafă, acesta a surprins în spatele unui corp de mobilier multă mizerie și grăsime care s-au depus de-a lungul timpului.

Nereguli găsite în spatele unui corp de mobilier. Sursa foto: Captură Facebook
Nereguli găsite în spatele unui corp de mobilier. Sursa foto: Captură Facebook

În secțiunea de comentarii, Culeafă a fost întrebat dacă unitatea poate să fie închisă definitiv. Acesta a fost răspunsul oferit:

Până la remedierea neregulilor. Eu cred și sper că este o lecție din care se va învața.

Până în acest moment, conducerea Dristor Kebap Colentina nu a oferit niciun răspuns oficial cu privire la această situație.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies