OMG | O englezoaică măritată cu o fantomă infidelă a venit la București să se facă vrăjitoare ca să scape de soțul imaginar, dar fustangiu. Ea i-a zis că divorțează, dar el tot o bântuie

11 apr. 2024
1032 afișări
OMG | O englezoaică măritată cu o fantomă infidelă a venit la București să se facă vrăjitoare ca să scape de soțul imaginar, dar fustangiu. Ea i-a zis că divorțează, dar el tot o bântuie
OMG | O englezoaică măritată cu o fantomă infidelă a venit la București să se facă vrăjitoare ca să scape de soțul imaginar, dar fustangiu. Ea i-a zis că divorțează, dar el tot o bântuie | Foto simbol: Unsplash

O femeie din Anglia care era măritată cu o fantomă infidelă a venit special în România, la București, să se facă vrăjitoare. Englezoaica s-a supărat pe soțul-spirit că a înșelat-o și a vrut să învețe cum să se protejeze de el.

O femeie din Anglia măritată cu o fantomă infidelă a venit la București să se facă vrăjitoare

O englezoaică în vârstă de 40 de ani, căsătorită cu o fantomă, s-a decis să învețe lucruri noi și a venit în țara noastră, la București, special ca să devină vrăjitoare. Scopul ei a fost acela de a se proteja de soțul-fantomă.

Femeia a mers în suburbiile Bucureștiului, acasă la vrăjitoarea Mihaela Minca, una dintre cele mai cunoscute din România.

Ajunsă acolo, englezoaica a devenit membru onorofic al grupului de vrăjitoare și s-a alăturat fetelor Mihaelei pentru a învăța cum să-și valorifice puterile.

Englezoaica spune că a fost căsătorită cu fantoma unui soldat pe nume Edwardo, care a trăit în vremea reginei Victoria. Din păcate, la un an de la presupusa relație, femeia a decis să încheie căsătoria, acuzând fantoma că a înșelat-o și apoi a și urmărit-o, lucru ce i-a tulburat liniștea.

Pentru că voia să se protejeze de soțul-fantomă, femeia a decis să vină în România și a cerut informații vrăjitoarei Mihaela Minca.

Am fost onorată să fiu invitată în casa Mihaelei, să am o perspectivă atât de personală asupra vrăjitoriei mi-a amplificat înțelegerea spiritualității.

A fost o experiență încurajatoare să fiu învăluită de o energie feminină atât de pozitivă și a fost reconfortant să pot participa la vrăjile și ritualurile lor. Nu mă așteptam să fac o vrajă, dar când îți petreci ziua ca vrăjitoare, nimic nu este imposibil, a declarat fosta soție a lui Edwardo.

Englezoaica a spus că acum vrea să devină investigator paranormal și este determinată să înțeleagă și să valorifice părțile sale de „magie interioară”, potrivit mirror.co.uk, citat de antena3.ro.

Te-ar mai putea interesa și: Pistolarii cu bile, reținuți după mai multe incidente pe străzile din București. Amenințau sau chiar trăgeau din mașină fie în oameni de pe stradă, fie în alți șoferi

Cookies