ȘTIRI

Omara Portuondo si Orchestra Buena Vista Social Club

Tm Live prezinta: Omara Portuondo si Orchestra Buena Vista Social Club

Legenda muzicii cubaneze, Omara Portuondo, alaturi de Orchestra Buena Vista Social Club, revine la Bucuresti pentru un recital de exceptie in cadrul unui eveniment Tm Live.

Nascuta in 1930 in Havana, Omara Portuondo, cantareata supranumita Edith Piaf a Cubei, si-a inceput cariera la 15 ani ca dansatoare la Tropicana Club. In 1952 Omara si sora ei impreuna cu alte doua prietene formeaza trupa Cuarteto Las D’Aida. Cele patru sustin turnee in SUA si apar alaturi de Nat King Cole la Tropicana. Dupa 15 ani, Omara isi indreapta pasii catre o cariera solo. In 1959 apare primul sau album solo de jazz cu influente cubaneze: „Black Magic”.

Oda pentru Che Guevara, „Hasta Siempre”, devine rampa de lansare care ii Omarei aduce consacrarea mondiala. In 1996, Portuondo canta in duet cu Compay Segundo, pe albumul Buena Vista Social Club. Urmeaza alte turnee, care includ o serie de concerte, chiar si la Carnegie Hall.

Omara va concerta in cadrul evenimentului Tm Live alaturi de 14 instrumentisti cubanezi dar pe scena vor evolua si Havana Latin Band, Brazilian Girls, DJ Bidi, Tropical Dance Crew si MC Wilmark. Locatia, Teatrul De Vara din Herastrau, este conceputa special pentru acest gen de evenimente. Prevazuta cu o scena spectaculoasa intr-un decor feeric, cu o capacitate de 2500 de locuri pe scaune, dotata cu rampe pentru persoanele cu handicap si multe alte facilitati, locatia va asigura, cu siguranta, cel mai potrivit cadru pentru un spectacol de neuitat.


Preturile biletelor variaza in functie de dispunerea locurilor in locatie, dupa cum urmeaza:

◆ Categoria VIP – 140 lei

◆ Categoria 1 – 110 lei

◆ Categoria 2 – 90 lei

◆ Categotia 3 – 70 lei

Biletele in avans se pot cumpara prin comanda online la www.Bilete.ro sau de la punctele de vanzare din Bucuresti: Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16) si French Bakery Lipscani (Str. Smardan Nr. 13).

Cu o experienta de peste o decada in productia de evenimente, echipa TM Live este o echipa tanara si constant indragostita de muzica de calitate, din oricare gen ar face parte.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button