Oliver Koletzki @ Truebick #3

de:
08 feb. 2012
0 Afișari
Oliver Koletzki @ Truebick #3

Dupa serile de succes cu Eskmo si Jamie Woon, al treilea showcase Truebick il aduce pentru prima oara in Romania pe berlinezul Oliver Koletzki pe 17 februarie la Atelierul de Productie.

Fie ca este prezent in cluburi cum sunt Fabric in Londra sau Watergate, in Berlin sau ca se urca pe scena unor festivaluri importante ca MELT! sau Time Warp, Oliver reuseste sa se conecteze cu publicul sau si sa il impresioneze cu seturile sale dinamice.

Managerul labelului Stil vor Talent, producator si dj, Oliver Koletzki, a devenit cunoscut in 2005, cand hitul sau underground „Der Mückenschwarm” a ajuns in geanta cu viniluri a lui Sven Väth. Regele techno, a preluat melodia si publicul a reactionat exploziv. In acelasi an, Koletzki a semnat cu casa de discuri Cocoon Recordings, detinuta de Väth, „Der Mückenschwarm” a devenit cel mai bine vandut disc techno din 2005 si Oliver a fost declarat de Groove Magazine, new-comer-ul anului.

Ascensiunea sa a continuat ulterior, Oliver Koletzki construindu-si un stil unic, care combina melodicitatea si sensibilitatea unor voci feminine foarte bine alese cu tehno-house-ul german.

Truebick este o platforma de evenimente dedicata unui public permeabil la evenimente mari, dar atent studiate ca gen de muzica si profil de ascultator.

Local support: Miss I, Alex Punciu, Charlie Boy si VRT.

Un eveniment Truebick si Atelierul de Producţie provocat de Grolsch.

Intrare: 25 lei 35 lei

Cookies