Olimpiada Electorală e la București. Firea către Nicușor Dan: A fost olimpic la matematică. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat cu asta (sic)

03 mai 2024
2854 afișări
Olimpiada Electorală e la București. Firea către Nicușor Dan: A fost olimpic la matematică. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat cu asta (sic)
Olimpiada Electorală e la București. Firea către Nicușor Dan: A fost olimpic la matematică. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat cu asta (sic). Sursa foto: Agerpres

Gabriela Firea, candidata din partea PSD pentru Primăria Capitalei, a declarat că nu îi va ataca în campanie pe contracandidații săi însă a declarat despre Nicușor Dan că este „un primar ineficient”, însă care este inteligent, fiind olimpic internațional la matematică. Firea a ținut să precizeze faptul că și ea este olimpică, la limba și literatura română (nu știm însă ce clasă), însă nu s-a lăudat cu această performanță.

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, care candidează din partea PSD la Primăria Municipiului București, a fost invitată la Antena 3 și a declarat că în această campanie electorală nu va ataca pe nimeni, „nici măcar pe Nicușor Dan sau pe Piedone, cu atât mai puțin pe Sebastian Burduja”. Aceasta ar urma să spună doar „ce a făcut ca primar general”, și va „arăta că are soluțiile”.

„Nu voi ataca pe nimeni, nici măcar pe Nicușor Dan. Voi spune doar ce am făcut ca primar general și voi explica situația din București și voi arăta că am soluțiile. Sunt un om de echipă, ca dovadă că nu am vrut să candidez independentă”, a declarat Gabriela Firea.

„Eu am fost olimpică la română dar nu m-am lăudat cu asta”, spune Gabriela Firea

Deși declarase că nu va ataca alți candidați, Gabriela Firea a continuat să vorbească despre Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, numindu-l un „primar ineficient, cu ritm greoi de muncă”. Firea i-a găsit însă și părți bune, și anume faptul că este „un om inteligent”, care a fost de două ori olimpic internațional la matematică. Gabriela Firea pare să îl considere cam lăudăros totuși, pentru că și ea a fost olimpică la limba și literatura română, însă „nu s-a lăudat cu asta”.

„Nicușor Dan e un om inteligent, a fost olimpic la matematică. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat cu asta (…) E un primar ineficient, cu un ritm greoi de muncă, s-a închis în birou. El consideră că un subiect greu precum urbanismul trebuie blocat, în loc să discute de dezvoltatorii, cu parlamentarii. Nu trebuie să blocăm orașul, ci să imprimăm regulile”, a explicat Gabriela Firea.

Fostul primar al Capitalei nu neagă faptul că este posibil să piardă din votanți în fața lui Cristian Popescu Piedone: „E posibil, dar e fotografia de moment. În perioada următoare, pe măsură ce bucureștenii vor afla că mi-am depus candidatura, voi crește (n.r. – în sondaje)”.

CITEȘTE ȘI

Zeii Traficului Rutier s-au înduplecat, se termină coșmarul de la Piața Victoriei. PMB: E gata șantierul Termoenergetica, începe repararea bulevardelor

Liniile de tramvai 23 și 27, blocate pe Calea Dudești, la Policlinica Titan, din cauza unui accident

Micuțul Rai de pe malul Dâmboviței: pajiștea “Traversăm prin Verde”, aproape de Delta Văcărești. Neașteptat loc perfect de plimbare în zile de sărbătoare

Cookies